Hovedseksjon

Ønsker du å kombinere yrkesfag og toppidrett?

Ønsker du å kombinere yrkesfag og toppidrett

Bygg- og anleggsteknikk med ishockey er tilbud for aktive spillere med godkjent klubb- og spillerlisens, gode holdninger og tydelige mål med idrettssatsingen og skole.

Som elev på dette tilbudet vil du få fullverdig opplæring innen tømring, mur og betong samtidig som mye tid vil bli brukt på ishockey. 

Det også er mulig å kombinere ishockey med Elektro i samarbeid med Etterstad videregående skole. Hvis du ønsker å søke Elektro, må du søke Elektro på Etterstad vgs i VIGO.no. 

Vi trener på is i Furuset Forum, og skolens styrkerom brukes til fystrening. Det sportslige opplegget ledes av hovedtrener Kenneth Larsen. I tillegg består trenerteamet av Glenn Johnsrud og Michael Kleppen.  

Uken gjennomføres med 2 isøkter og 2 fysøkter, alle øktene starter kl. 08:00. Første time med ordinær undervisning på skolen er kl. 10:20.  

Spillere med tilknytning til Manglerud Star blir kjørt i minibuss til Manglerud med utstyret og deretter til skolen etter isøktene.  

Tilbudet er spesialtilpasset for elever som ønsker en yrkesfaglig utdanning kombinert med å spille ishockey på høyt regionalt eller nasjonalt nivå. 

Elever som går videre til vg2 Tømrer eller vg2 Betong og mur på Hellerud fortsetter også med ishockeytrening.

Din timeplan kan se slik ut:
hockey-timeplan-yf.png

Struktur utdanningsløpet frem til fagbrev:


hockey-struktur.png

Se også:

Hellerud-elever til landslaget

Magasinet: Thomas og klassekameratene får kombinere ishockey og svennebrev: – Midt i blinken for meg.