Skolehelsetjenesten

Helsesøster Sunniva Solhaug Fjelldal
Kontortid: onsdag, torsdag og fredag fra klokken 09.00–15.00

Snapchat: Helsesnap

Helsesøster Inger sitter i skolens lokaler i G-blokka (2.etg), og helsesøster Sunniva sitter i E-blokka (1.etg).

Gratis tilbud

Skolehelsetjenesten er gratis, og er et lavterskeltilbud til alle skolens elever. Du kan kan avtale time eller komme på drop-in. Vi gir råd og veiledning til alle trinn.

Faste tilbud fra skolehelsetjenesten

Du kan komme til oss å snakke om fysisk, psykisk eller seksuell helse. Vi gir også helseopplysninger på de ulike trinnene i psykisk helse, seksualundervisning og ernæring. Elever med kort botid i Norge får gratis tilbud om vaksinering mot sykdommene polio, MMR og hepatitt B. Alle elever ved siste trinn får tilbud om gratis vaksine mot hjernehinnebetennelse. Kondomer er tilgjengelig utenfor begge helsesøsters kontorer.

Bydelen har også Helsestasjon for ungdom hver mandag fra klokken 15.30-18.30 med helsesøster, lege og psykolog. Her kan du få råd og veiledning innen fysisk, psykisk og seksuell helse, samt gratis prevensjon.

Vi er tilgjengelig for å hjelpe deg, og har taushetsplikt.

Velkommen!