Hovedseksjon

Bygg- og anleggsteknikk med ishockey

BA hockey

Bygg- og anleggsteknikk med ishockey er tilbud for aktive spillere med godkjent klubb- og spillerlisens, gode holdninger og tydelige mål med idrettssatsingen og studier.

Som elev på dette tilbudet vil du få fullverdig opplæring innen tømring, mur og betong samtidig som mye tid vil bli brukt på ishockey. I år går totalt 24 spillere på tilbudet.

Nytt for skoleåret 2023-2024 er at det også er mulig å kombinere ishockey med Elektro i samarbeid med Etterstad videregående skole. Hvis du ønsker å søke Elektro, må du søke Elektro på Etterstad vgs i VIGO.no. 

 

Vi trener på is i Furuset Forum, og skolens styrkerom brukes til fystrening. Det sportslige opplegget i Furuset Forum ledes av tidligere landslagsspiller og eliteserietrener Kenneth Larsen. I tillegg består trenerteamet av Glenn Johnsrud og målvaktstrener Joachim Svendsen.

Spillere med tilknytning til Manglerud Star vil gjennomføre istreningene sine i Manglerud ishall. Spillerne blir kjørt i minibuss til skolen etter morgenøktene. Manglerud Star vil stå for trenere og ha ansvar for den sportslige oppfølgingen av spillerne. Trenerteamet består av Marius Bjerke og Michael Kleppen.

Tilbudet er spesialtilpasset for elever som ønsker en yrkesfaglig utdanning kombinert med å spille ishockey på høyt regionalt eller nasjonalt nivå.

Elever som går videre til vg2 Tømrer eller vg2 Betong og mur på Hellerud fortsetter også med ishockeytrening.

Din timeplan kan se slik ut:

Hockey timeplan YF.png

 

Struktur utdanningsløpet frem til fagbrev:

Hockey struktur.png

 

Se også:

Hellerud-elever til landslaget

 

Magasinet: Thomas og klassekameratene får kombinere ishockey og svennebrev: – Midt i blinken for meg. 

 

Spill ishockey på Hellerud!

Dersom du ønsker å gå bygg- og anleggsteknikk med ishockey på Hellerud søker du VG1 bygg- og anleggsteknikk på Hellerud på VIGO.no

Dersom du ønsker å gå studiespesialisering med ishockey på Hellerud søker du VG1 studiespesialisering på Hellerud på VIGO.no

Dersom du ønsker å gå Elektro og datateknologi med ishockey på Etterstad vgs søker du VG1 Elektro og datateknologi på Etterstad vgs på VIGO.no

Søk på VIGO.no før 1. mars!

 

I tillegg til å søke på VIGO.no må du fylle ut dette søknadsskjemaet.