Bygg- og anleggsteknikk med ishockey

ishockey klipp

Skoleåret 2019-2020 startet Hellerud opp et unikt tilbud hvor du kan kombinere yrkesfag med satsing på ishockey. Som elev på dette tilbudet vil du få fullverdig opplæring på bygg og anlegg samtidig som mye av skolehverdagen vil bli brukt på ishockey.

Vi bruker Furuset Forum som treningssted for istrening, mens skolens gymsal og styrkerom blir brukt til fystreningen. Det sportslige opplegget ledes av tidligere landslagsspiller og eliteserietrener Kenneth Larsen.

Tilbudet er spesialtilpasset for elever som ønsker en yrkesfaglig utdanning kombinert med å spille ishockey på høyt regionalt eller nasjonalt nivå.

Nytt for skoleåret 2020-2021 er at vi tilbyr muligheten for elever på Vg2 Byggteknikk og for elever på elever på studieforberedende utdanningsprogram.

Søkerne må være aktive spillere og ha godkjent klubb- og spillerlisens, ha gode holdninger i tillegg til tydlige mål med idrettsatsingen og yrkeskarrieren.

Se også:

Hellerud-elever til landslaget