Digital åpen dag onsdag 2. februar 2022

ÅpenDagDigital

Åpen dag er et arrangement for alle 10. klassinger som er interesserte i den fine skolen vår. I løpet av kvelden vil vi vise frem det gode miljøet på skolen og presentere hvorfor Hellerud er et godt skolealternativ, som leverer gode resultater på både miljø og gjennomføring.

Det blir direktesendt talkshow fra skolens aula fra 17.00-19.00. Kvelden vil by på spennende gjester, overraskelser og konkurranser. Fantastiske nåværende og tidligere elever, rektor, elevrådsleder, og flotte lærere kommer.

For å få mest mulig ut av kvelden kan det være lurt å tenke gjennom hvilke tilbud man ønsker seg eller er interessert i, og kanskje forberede noen spørsmål. Chatten vil være åpen under hele eventet og der kan man chatte med elever, lærere og rådgivere.

Denne kvelden vil være fullstappet av god underholdning, innsikt om skolen, konkurranser og spennende overraskelser.

Vi ses 2. februar!

Her kan dere se showet fra i fjor: