Hovedseksjon

Velkommen til Hellerud!

Arnfinn Stautland

Vi gleder oss til å bli kjent med alle som skal begynne hos oss til neste skoleår. På Hellerud vil du møte ansatte, lærere og medelever som har et felles mål om å skape et godt læringsmiljø for alle.

Vårt fokus er din læring, din fremtid og din utvikling! Noe som kjennetegner Hellerud som skole, er det gode miljøet. På Hellerud vil vi hverandre vel, og vi finner på mye hyggelig sammen. Vi har miljøarbeidere som arrangerer en masse spennende aktiviteter og vi har et elevråd som konstant jobber for å opprettholde et godt og inkluderende miljø.

Hos oss passer du inn, uansett hvem du er!

Viktige datoer fremover:

• Helleruds ledelse, rådgivere og administrasjonen for øvrig, er tilbake på jobb fra mandag 8. august.
  • Lærerne har sin planuke fra mandag 15. august.
  • Hellerud inviterer til foreldremøte for Vg1 ST torsdag 25. august fra 18.00 til 19.00. Mer informasjon kommer.

Første skoledag møter alle elever på disse tidspunktene:

• VG1 møter kl 12.00 i skolegården
  • VG2 møter kl 09.00 i klasserommet
  • Vg3 ST kl 10.00 i klasserommet
  • Vg3 påbygg kl 10.00 i skolegården
  • Påbygg kveld møter i sitt klasserom i G-blokka kl. 17.00
  • Tilrettelagt Arbeidslivstrening kl. 10.00
  • Tilrettelagt Hverdagslivstrening. Kun nye elever møter kl 10.15, Alle elever møter kl. 10.30.