Velkommen til et nytt skoleår!

skoleung_1

Du har kommet inn på Hellerud og skal i gang med et spennende år!                                                                          Vi gleder oss til å bli kjent med deg. På Hellerud vil du møte ansatte, lærere og medelever som har et felles mål om å skape et godt læringsmiljø for alle. Vårt fokus er din læring, din fremtid og din utvikling!

De første ukene blir det ulike aktiviteter for å sikre at alle får en god start. I tillegg til dyktige lærere har vi rådgivere og miljøarbeidere som veileder og hjelper deg på veien mot  høyere utdanning. Gjennom skoleåret har vi mange fine aktiviteter du kan engasjere deg i. Dersom du engasjerer deg i elevrådet, får du være med på å påvirke skolen og elevmiljøet på en positiv måte.

I begynnelsen av august vil alle nye elever på Vg1 få et velkomstbrev i posten. Her vil du få mer informasjon om skolestarten.

Første skoledag er mandag 21. august.

Vi møtes i skolens aula og går samlet til klasserommet.

• Kl.09.00 VG2 ST, MK og Byggfag.
  • Kl.10.00 VG3 ST, MK og Påbygg.
  • Kl.12.00  VG1 ST, MK, Byggfag og forberedende for minoritetsspråklige
  • Kl.17.00  Kveldskurs i Påbygging til generell studiekompetanse