Velkommen til et nytt skoleår!

skoleung_1

Du har kommet inn på Hellerud og skal i gang med tre spennende år! Vi gleder oss til å bli kjent med deg. På Hellerud vil du møte ansatte, lærere og medelever som har et felles mål om å skape et godt læringsmiljø for alle.

Vårt fokus er din læring, din fremtid og din utvikling! De første ukene blir det ulike aktiviteter for å sikre at alle får en god start. Hver klasse skal på en tur til Mysen i uke 35. Målet med turen er å skape et trygt læringsmiljø og at du blir kjent med medelever og kontaktlæreren din. I tillegg til dyktige lærere har vi rådgivere og miljøarbeidere som veileder og hjelper deg på veien mot høyere utdanning. Gjennom skoleåret har vi mange fine aktiviteter du kan engasjere deg i. Dersom du engasjerer deg i elevrådet, får du være med på å påvirke skolen og elevmiljøet på en positiv måte.

Vi sees snart!

rektor Arnfinn Stautland

Første skoledag er mandag 21. august.

Vi møtes i skolens aula og går samlet til klasserommet.

• Kl.09.00 VG2 ST, MK og Byggfag.
  • Kl.10.00 VG3 ST, MK og Påbygg.
  • Kl.12.00  VG1 ST, MK, Byggfag og forberedende for minoritetsspråklige
  • Kl.17.00  Kveldskurs i Påbygging til generell studiekompetanse