Åpent styrkerom etter skoletid for skolens elever.

Styrkerommet

Tilbudet starter allerede mandag 4. september.

Vi vet at trening har veldig positive virkninger, både når det gjelder fysisk og psykisk helse. Derfor har vi gleden av å presentere et fantastisk tilbud til alle elver ved Hellerud vgs - gratis stryke- og cardiotrening hver mandag fremover.

Rektor Arnfinn og gymlærer Betim holder stryketreningsrommet åpent kl. 15:30-16:30 for elever som vil holde seg i form eller komme igang med trening.

Det kreves ingen forkunnskaper for at du skal kunne delta. Du kan selvsagt få treningstips dersom du trenger det, ellers lar vi deg trene slik du foretrekker.

Utstyr som er tilgjengelig:

Vekter/manualer og stativer for ben- og benkpress, skulderpress, ryggøvelser, romaskiner og i tillegg mange spinningsykler mm. Vi har også musikkspiller, slik at du kan komme med musikkønske eller ta rollen som DJ en liten stund.

Oppmøtested: Ved inngangen til G-blokka (dersom du ikke vet hvor styrkerommet er)

Tid: Mandager kl. 15:30, oppstart førstkommende mandag (4. sept)

Ta med deg en medelev eller kom alene, dette tror vi kan bli morsomt!