Hovedseksjon

Sommerskolens kurstilbud er klart

Elever og lærer utendørs

Logg deg inn og meld deg på her: https://kurs.sommerskolenoslo.no/

Det er åpnet for påmelding fra 9-19 mai.

Kontakt din rådgiver for hjelp eller ved spørsmål,

Kreativ koding med micro:bit

Visste du at micro:bit er en superliten datamaskin som får plass i håndflaten din?

Micro:bit har alt fra sensorer til lys og motorer, som kan brukes til å utforske og samhandle med omgivelsene rundt oss. På dette kurset lærer du programmering i Python, slik at du kan styre micro:biten.

Institutt for informatikk, UiO uke 25 og 32

Bli hørt!

Hvordan kan du bruke ditt engasjement til å påvirke samfunnet? Sammen med Young Ambassadors får du møte norske og internasjonale organisasjoner og politikere, som vil lære deg om hvordan nåtidens spørsmål har sammenheng med fremtiden din.

Vi diskuterer aktuelle samfunnsutfordringer som klima, teknologi, menneskerettigheter og psykisk helse.

Kuben vgs uke 26

Gira på jobb!

Har du lyst på en deltidsjobb eller en sommerjobb? Eller tenker du allerede på hva du vil gjøre etter russetiden? På kurset "Gira på jobb" lærer du alt om å søke jobb – fra skriving av CV og søknad til profilering på Linked-in. Du lærer hvordan du kan presentere deg selv på ulike måter gjennom kreativ skriving, foto og rollespill. Du får også teste ut forskjellige yrker via interaktive spill, både i og utenfor klasserommet. Vi gleder oss til å møte deg!

F21/ Fyrstikkalleen skole uke 25

Nydalen videregående skole uke 32

Prøv studentlivet med akademisk skrivekurs

Lurer du på hvordan det er å være student? Ønsker du å imponere med en forrykende tekst? Bli med på akademisk skrivekurs og få en lærerik og spennende sommeruke!

På akademisk skrivekurs får du nyttig tips som du kan bruke når du skriver. Du lærer hvordan du strukturerer en tekst, bygger gode avsnitt og drøfter en problemstilling. Dette er kunnskap du vil få god bruk for i mange sammenhenger, enten det er på skolen, studier eller i arbeidslivet. I løpet av uka drar vi til Universitetet i Oslo for å bli bedre kjent med studentlivet. Der får du høre hvordan studenter jobber med akademisk skriving, bli med på omvisning på Campus Blindern og henge i solen!

Vi sees på akademisk skrivekurs!

Nydalen videregående skole uke 25