Takk for besøket på åpen dag!

aaaa

Allerede fra startskuddet klokka 17.00 begynte besøkende å sige til Hellerud vgs onsdag kveld. De var kommet for å se hva Hellerud videregående kunne tilby dem fra neste skoleår. I skolens aula ble de møtt av hyggelige elev-guider, som viste de besøkende rundt på skolen.

Nytt av året var at hele skoleområdet ble tatt i bruk. Dette for å vise mangfoldet som Hellerud har å by på. I blokka til studiespesialisering fikk for eksempel samfunnsfag- og økonomilærerne vist bredden av de ulike fagene gjennom et potetgull-case. I aulaen derimot var elevrådet og språkfagene blant dem som fikk vist seg fram. For besøkende som var interessert i bygg- og anlegg var byggfagshallen et naturlig stopp, hvor besøkende kunne se hvordan vanlig undervisning foregikk på byggfag. I tillegg til dette foregikk det en masse andre aktiviteter også.

Alt i alt håper vi at vi fikk vist frem mye forskjellig av alt Hellerud har å by på og at mange av de besøkende har lyst til å starte hos oss til høsten. At de besøkende fikk oppleve en skole som er full av gode vibber, er det i alle fall liten tvil om.

Takk til både lærere og elever som viste fram skolen vår på en så flott måte!