Gratulerer til The Royals Crew!

TRC

- Jeg er litt i sjokk nå – for jeg er så glad. Jeg frykta publikum var vant med oss fra i fjor, og hadde sett oss før, men det virka som de fikk sjokk da de så oss. Jeg hadde ikke forventa denne seieren her. Vi er superforøyde!

Dette sa en glad og fornøyd Hibaq Arab i 3STA rett etter at det fredag ble klart at hun og resten av The Royals Crew (TRC) hadde sikret seg seieren i årets Hellerud´s got talent. I konkurranse med syv andre sceneinnslag, var det nemlig dansegruppa som i år trakk det lengste strået. På andreplass i året konkurranse fulgte rapperen Amir fra 1STD, mens danseduoen Nabila & Marco, også 1STD, kom på tredjeplass.

Høyt nivå

Det er ingen tvil om at TRC var en verdig vinner, men ifølge juryen var det ikke bare enkelt å skulle velge ut hvem som skulle stikke av med seieren. Nivået var høyt på alle deltakerne, og det var mange som kunne fortjent en plass på pallen.

- Dette er en av de vanskeligste beslutningene jeg har vært med på å ta i år, sa MK-lærer Kjersti før hun lot jurykollega Eddy fra 2STM lese opp årets vinnere.

Da TRC ble lest opp som årets vinner, sto naturlig nok jubelen i taket både på og framfor scenen! Dansegruppa kan det neste året smykke seg med tittelen Helleruds største talent!

P.S: Foruten Hibaq består TRC av jentene Jainaba, Hanadi, Onyeka og Aneka.

Vi gratulerer!