Godt å være tilbake!

Skolestart 2020/21

Covid-19 har skapt mye usikkerhet rundt årets skolestart. Vi vet at  dette skoleåret kommer til å bli et bli et annerledes skoleår, men vi har stort tro på at vi sammen skal klare å gjøre skoleåret 2020/2021 til et fantastisk år. Både lærere, elever og andre ansatte viste i vår at vi kan ta utfordringer på strak arm og at vi sammen kan løse alle problemer.

Første skoleuke har vist oss at Hellerud er fylt med positivitet. Det har vært fantastisk å se så mange blide elever som tydelig er glad i skolen sin. De nye elevene på VG1 begynner å bli kjent med hverandre, og takket være blant annet faddere fra VG3 begynner de å kjenne skolen godt allerede. Selv om smitteverntiltakene har gjort til at vi har måtte begrense noe av vårt normale «Bli kjent-opplegg», er det lett å se at både nye og gamle klasser har fått en god start.

De neste ukene skal vi fortsette med å bygge videre på det gode miljøet vi har samtidig som vi skal fokusere på fag og læring. I løpet av uka som kommer vil alle klasser få PC og bøker og alle fagene vil være godt i gang. På byggfag har de allerede støpt ringmurer til mange småhus - ta gjerne turen til grusbanen for en titt!

Grunnlaget for et godt skoleår, både faglig og sosialt, legges allerede de første ukene av skoleåret. Derfor har det vært godt å se hvor mye positivitet og stå på-vilje både elever og lærere har tatt med seg til årets skolestart. Det lover godt for fortsettelsen!

Takk for en fin start. Vi gleder oss til resten av skoleåret!

Arnfinn Stautland,

rektor.