God, velfortjent påskeferie!

påske

- Jeg er så imponert over alle på Hellerud. De siste ukene har nok vært slitsomme for mange. Heldagsprøver og fagdager hver dag i nesten to uker tærer på kreftene. Men du verden som både elever og lærere har stått på og sikret god læring og vurdering! Det er en glede å være rektor på en slik skole, sier Arnfinn.

Nå mener han at det er viktig at alle tar seg en god pause og fyller på med krefter.

- Alle bør komme seg ut i den deilige vårsola og fylle batteriene. Det er veldig fortjent, sier han.

Fin vår i vente

Perioden mellom vinterferie og påske har vært ekstra lang i år. Det gjør kanskje til påskeferien som nå står for tur smaker spesielt godt. En annen konsekvens av den sene påsken, er at den siste vårperioden vil gå fortere enn normalt.

- Det går bare fire uker fra vi starter igjen etter påskeferien til eksamensperioden er i gang. I tillegg skal de siste vårukene krydres med arrangementer som Hellerud´s got talent og VG3-klassenes turer til Göteborg. Vi har med andre ord mye fint å se frem til, sier Arnfinn.

Men enn så lenge er det viktig å lade batteriene og slappe godt av i påskeferien.

Ses igjen tirsdag 23. april.

God påske :-)