Foreldermøte for VG1 - torsdag 24.08

Caro

Velkommen til møte  for foreldre/foresatte og elevertorsdag 24. august 2017 kl 1800 – 1930.

Vi starter i skolens aula, deretter går klassene til sine rom med kontaktlærer.

I aulaen presenterer vi skolen og medarbeiderne som er til stede. Vi sier noe om hva   dere skal forvente av skolen, og hva vi forventer av foresatte for at vi kan få et godt samarbeid. Vi sier noe om vår innsats for elevene, faglig og sosialt, og hvordan vi satser mye på å få et godt miljø for alle elever. Vi viser også hvor og hvordan foresatte til elever under 18 år kan følge med på fraværet til eleven.

I klasserommet er det god anledning til å stille spørsmål og gjøre avtaler om møter med kontaktlærer og faglærere. Kontaktlærer vil følge opp med all den   informasjonen dere trenger.

Vårt mål er at alle elever skal trives og ha god fremgang i fagene. Så vi håper at dere tar   veien til Hellerud torsdag 24. august!

Ta gjerne kontakt hvis dere lurer på noe.

Vel møtt!

Med hilsen