Elevene tar over

Farista og Chaimae

- For å skape et enda bedre og mer aktivt elevmiljø ønsker vi å bruke sosiale medier mer aktivt. Vi tror og håper hyppige innlegg gjennom plattformer som elevene bruker, er en måte å skape mer engasjement og stolthet over Hellerud, sier rektor Arnfinn Stautland.

Derfor har han nå engasjert Farista, Chaimae og Ayantu fra 3STB til å være med å styre skolens profiler på Instagram og Snapchat. Tanken er at det er elevene selv som best kan vise frem hvordan skolen og elevmiljøet er.

- Hvis elevene selv kan legge ut ting, får vi elevenes perspektiv på skolehverdagen – og det er viktig, sier Arnfinn.

Jentene selv, Farista, Chaimae og Ayantu, oppfordrer flest mulig til å følge og like Helleruds Instagramkonto og Snapchatkonto. De kan love mye moro og spennende konkurranser utover høsten.

Første konkurranse kommer allerede i morgen!

Følg oss:

Instagram: hellerudvgs

Snapchat: hellerud-vgs (… eller bruk snapcoden)

Er du elev og ønsker å være med å bidra i skolens bruk av sosiale medier?
Ta kontakt med lærer Atle Alund