Velkommen til digital åpen dag på Hellerud!

Åpen dag

I år blir åpen dag heldigital, men det blir ikke noe mindre spektakulært av den grunn!
Åpen dag er et arrangement for alle 10. klassinger som er interesserte i den fine skolen vår. I løpet av kvelden vil vi vise frem det gode miljøet på skolen og presentere hvorfor Hellerud er et godt skolealternativ, som leverer gode resultater på både miljø og gjennomføring.

Det blir direktesendt talkshow fra skolens aula fra 17.00-19.00, og tidligere miljøarbeider Tomas Iversen er vår egen Skavlan for kvelden. Kvelden vil by på spennende gjester, overraskelser og konkurranser hvor vi skal dele ut 5 gavekort på Foot Locker med en verdi på 1500 kr! Fantastiske nåværende og tidligere elever, rektor, elevrådsleder, og flotte lærere kommer. Underholdningen står Hkeem og Teknisk Museum for, hvor sistnevnte har med seg et forrykende fysikk- og kjemishow. I løpet av kvelden vil vi også bli bedre kjent med vår nye teknologi- og forskningslærelinje, og vårt eksklusive hockeytilbud. Dette vil du med andre ord ikke gå glipp av!

For å få mest mulig ut av kvelden kan det være lurt å tenke gjennom hvilke tilbud man ønsker seg eller er interessert i, og kanskje forberede noen spørsmål. Chatten vil være åpen under hele eventet og der kan man chatte med elever, lærere og rådgivere.

Denne kvelden vil være fullstappet av god underholdning, innsikt om skolen, konkurranser og spennende overraskelser.

Vi ses 27. januar!

Hkeem kommer på besøk