Basketturneringen avsluttet med solide seiere over lærerlagene.

BASKET_1

Det har vært god stemning i gymsalen i storefri de siste syv ukene, der over 50 elever har deltatt i årets basketturnering. Hellerud har laget en egen versjon av street-basket der 3 spillere konkurrerer om 11 poeng ila. 10min. 11 lag har vært i action for å nå de beste pallplasseringene. Etter nesten 20 spilte kamper stod jentelaget fra 2STE/3STB og guttelaget fra 3STE igjen som vinnere. På jentesiden spilte 2STE/3STB en fin og kontrollert finalekamp mot McFrog. På guttesiden ble det en litt tøffere finalekamp mellom 3STE og Bricksquad.

Etter finalene møtte vinnerne lærerlag på både jente- og guttesiden. Lærerlagene hadde heller ikke sjans mot de to elevlagene i år. Hellerud vgs. kan mellom annet melde om en tøff kamp på jentesiden, der både lærere og elever fikk tilsnakk av den årvåkne og rettferdig elevdommeren Hussein Rachid.

Mange elever har vist seg å være solide basketspillere, noe som gjorde sluttinnspurten veldig spennende. Hellerud takker for årets innsats og legger lærerne i hardtrening til neste år.