Gratulerer med vel gjennomført skolegang!

Avslutning 2019-20

COVID-19 tvang oss til å nedskalere årets avslutningsarrangementer noe, men det la ingen demper på stemningen. Onsdag 17. og torsdag 18. juni ble årets avgangselever behørig feiret med taler, prisutdelinger, kunstneriske innslag og utdeling av roser.

Etter den offisielle sermonien i skolens aula var over, ble det naturlig nok tid for fotografering og mingling i skolegården.

Vi ønsker alle våre avgangselever til lykke med vel gjennomført skolegang. En ekstra gratulasjon vil vi også rette til de fire elevene Sabia Maytham Salem Hamud (3STA), Gifty Shemels Abate (3PÅA), Sebastian Thorens (2BAA) og  Emmauel Gurolla Gulliksen (3STE). De to førstnevnte stakk i år av med den tradisjonsrike Rotary-prisen utdelt av Bryn Rotary, mens de to sistnevnte fikk i år skolen elevpriser.

Vi gratulerer så mye!

God sommer til dere alle sammen!