Følelsen Hellerud

Hellerud har et unikt miljø takket være dere. Alle som går på denne skolen har sin egen følelse knyttet til skolen, og nå ønsker vi å fange denne følelsen. I juleferien får dere en enkel oppgave som skal leveres innen 4. januar. Send inn ditt bidrag og bli med i trekningen av 3 stk I-pad!

For å være med i trekningen må du sende inn en film hvor du sier:
1) Et ord som beskriver følelsen man får av Hellerud. (Hellerud community)
2) Et setning som får frem din følelse av Hellerud (Hellerud community)

Praktisk informasjon – mer om oppgaven:

Alle elevene ved Hellerud videregående skal bruke kameraet på telefonen sin og sende inn 3 ulike filmsnutter. Filmene sendes inn til filer i Teams. Bruk Teams mobil app for å laste opp, husk å navngi filmen slik at vi vet hvem som eier filmen.

Film 1: Bruk frontkameraet på telefonen din og film deg selv si ett ord du mener får frem din følelse av å gå på Hellerud vgs.

Film 2: Bruk frontkameraet på telefonen din og film deg selv si en hel setning som får frem din følelse av å gå på Hellerud vgs. (Det er ingen fasitsvar. Det kan handle om miljøet, lærere, ulike fag, bygningen, lukter, smaker, venner - egentlig alt)

Film 3: (Ikke obligatorisk). Film noe du mener får frem følelsen av Hellerud. Ingen regler. Ingen fasit.

Viktig at man filmer en plass hvor det ikke er bråkete. Lyden må være tydelig.

Filmsnuttene skal brukes i kommunikasjonen til ungdomsskoleelever før de velger hvilken videregående de skal søke.