Pris til elevrådet for Årets Prosjekt

Eleverådspris

Under årets elevrådskonferanse 25. november som fant sted på Kuben vgs deltok elevråd fra hele Oslo. Det var et meget godt gjennomført arrangement med engasjerte skoleungdommer fra hele byen.

På konferansen ble det delt ut tre ulike priser:

• Årets nykommer (blant elevrådene)
  • Årets elevråd
  • Årets prosjekt som Hellerud vant!

Juryens begrunnelse:

Vinneren av årets prosjekt videregående skole har arrangert et alternativ til OD. Ikke bare en vanlig solidaritetsaksjon, men elevrådet arrangert noe helt unikt, der alle elevene har hatt anledning til å delta. Gjennom prosjektet har de skapt samhold og engasjement, ikke bare på skolen men også i nærmiljøet.

Juryen har vektlagt at prosjektet er startet og gjennomført av elevene.

Prosjektet skapte samhold, solidaritet og god stemning. Det har bidratt til å spre glede og entusiasme rundt elevengasjement på skolen. Ved siden av dette prosjektet har de løftet og forbedret elevrådsarbeidet på skolen på mange områder.

Bilde:  Fra venstre varaelevrådsleder Charles Gibb, rektor Tora Mørstad, elevrådsleder Neda Dinani, miljøarbeider Caroline Skar.