Fotballturnering på Hellerud

Dribling

20 lag, hvorav tre rene jentelag, har kjempet om de to beste plasseringene i fem grupper. De to beste plasseringene i hver gruppe i gutteklassen gikk videre til kvartfinaler, før eventuelle semifinaler. I semifinalene var to av fire lag fra 3STB, et lag fra 2STE og et fra Påbygg A (PÅA). PÅA og 3STB 2 viste seg sterkest i semifinalene, og møttes mandag 30.november i en flott finale. 3STB 2 viste seg sterkest og kunne juble etter en solid 5-1-seier!

I finalen i jenteklassen skulle jentene fra 1.klasse møte 3STA. Jentene på førsteklasselaget forteller at de merka ganske tidlig i kampen at de ville vinne. Når kampen ble blåst mottok stod noen overraskede og begeistra jenter igjen med et strålende 9-0-resultat.

Bilde: Fotballjenter fra førsteklasselaget

- Vi spilte ganske bra med tanke på pasninger og samarbeid. Til å begynne med hadde vi ikke noen forventning om seier, på grunn av motstandere som er to år eldre enn oss. Det var morsomt at vi hadde et godt samarbeid i laget, og selvfølgelig også at vi vant! Seier er en god følelse, forteller jentene.

For både guttene og jentene gjenstår det nå en "superfinale" mot lærerne. Lærerne har de siste årene hatt en tendens til å vinne disse kampene, så det blir spennende å se hva utfallet blir i år.

-Vi er ganske sikre på at vi ikke vil stikke av med seieren mot lærerne. Lærerne er eldre, og det virker også som om noen av de har greie på fotball. Vi gleder oss, samtidig som vi er ganske nervøse. Vi har et håp! Vi gleder oss til superfinalen, avslutter jentene.

Bilde: Nidal Loulanti er elev på siste året og spiller fast for G19 laget til Lørenskog.