Hovedseksjon

Vg1 Bygg- og anleggsteknikk liten gruppe

BA vg1

Hellerud vgs har 8 plasser på bygg- og anleggsteknikk liten gruppe.

Elevene på dette tilbudet mottar opplæring i bygg- og anleggsteknikk vg1 med mål om at de skal gå videre på et ordinært tilbud på vg2 etterfulgt av enten fag/svennebrev eller påbygg til generell studiekompetanse.

Tilbudet innebærer noe tettere oppfølging på vg1 fordi det kun er 8 elever i klassen, og mulighet for ekstra tid dersom dette trengs for å gjennomføre vg1.

Hvor går veien videre?

Etter gjennomført vg1 bygg- og anleggsteknikk liten gruppe på Hellerud kan elevene gå videre på disse vg2-tilbudene: Rørlegger, Overflateteknikk, Anleggsgartner og Klima, energi og miljø, Tømrer eller Betong og mur.

Etter vg2 kan man enten ta fag/svennebrev eller påbygg til generell studiekompetanse.

Hvordan søke

Dersom du tror dette tilbudet er noe for deg, snakk med rådgiver på skolen du går på for hjelp til å søke. Frist er 1. februar.

Informasjon til rådgiver som hjelper til å søker inn elever til tilbudet

Vi ønsker at rådgiver som søker elever inn til tilbudet først kontakter rådgiver Rune Sønderbye for å hvem tilbudet passer for og hvordan tilbudet er lagt opp.

Avdelingsleder

Sjur Alvsaker