Vg1 Bygg- og anleggsteknikk liten gruppe

BA vg1

Hellerud vgs har 8 plasser på bygg- og anleggsteknikk liten gruppe.

Elevene på dette tilbudet mottar opplæring i bygg- og anleggsteknikk vg1 med mål om at de skal gå videre på et ordinært tilbud på vg2 etterfulgt av enten fag/svennebrev eller påbygg til generell studiekompetanse.

Tilbudet innebærer noe tettere oppfølging på vg1 fordi det kun er 8 elever i klassen, og mulighet for ekstra tid dersom dette trengs for å gjennomføre vg1.

Hvor går veien videre?

Etter gjennomført vg1 bygg- og anleggsteknikk liten gruppe på Hellerud kan elevene gå videre på disse vg2-tilbudene: Rørlegger, Overflateteknikk, Anleggsgartner og Klima, energi og miljø, Tømrer eller Betong og mur.

Etter vg2 kan man enten ta fag/svennebrev eller påbygg til generell studiekompetanse.

Hvordan søke

Dersom du tror dette tilbudet er noe for deg, snakk med rådgiver på skolen du går på for hjelp til å søke. Frist er 1. februar.

Hvordan få mer informasjon om tilbudet

Dersom du har spørsmål om hvem tilbudet passer for eller hvordan tilbudet er lagt opp kan du kontakte avdelingsleder eller rådgiver ved BA.

Avdelingsleder Sjur Alvsaker
Epost: sjur.alvsaker@ude.oslo.kommune.no