Studiespesialisering med ishockey

Hockey ST

Et tilbud for aktive spillere med godkjent klubb- og spillerlisens, gode holdninger og tydlige mål med idrettsatsingen og studier.

Du vil få 5 ekstra timer uka - to isøkter og to fysøkter.

Din timeplan kan se slik ut

Trening på Furuset Forum og Manglerud ishall!

Det sportslige opplegget i Furuset Forum ledes av tidligere landslagsspiller og eliteserietrener Kenneth Larsen. I tillegg består trenerteamet av Steffen Thoresen, Glenn Inge Johnsrud og keepertrener Joachim Svendsen.

Spillere med tilknytning til Manglerud Star vil fra skoleåret 2021-2022 gjennomføre istreningene sine i Manglerud ishall. Spillerne vil blir kjørt i minibuss til skolen etter morgenøktene. Manglerud Star vil stå for trenere og ha ansvar for den sportslige oppfølgingen av spillerne. De stiller med følgende trenerteam: Martin Sletbak og Michael Kleppen (fystrening).

Om hockey på Hellerud

Skoleåret 2019-2020 startet Hellerud opp et unikt tilbud hvor elever kan kombinere yrkesfag med satsing på ishockey. Elever på tilbudet får fullverdig opplæring på bygg og anlegg samtidig som mye av skolehverdagen vil bli brukt på ishockey. Skoleåret 2020-2021 utvidet vi tilbudet til å gjelde for elever på studiespesialisering. Totalt 18 spillere fra hele 5 klubber deltar på tilbudet innværende skoleår.

Sats på skole og ishockey!

Spill ishockey på Hellerud!

Dersom du ønsker å gå studiespesialisering med ishockey på Hellerud søker du VG1 studiespesialisering på Hellerud på VIGO.no

Søk på VIGO.no før 1. mars!

I tillegg til å søke på VIGO.no må du fylle ut dette søknadsskjemaet.