Bygg- og anleggsteknikk med ishockey

BA hockey

Som elev på dette tilbudet vil du få fullverdig opplæring innen tømring, mur og betong samtidig som mye tid vil bli brukt på ishockey. I år går totalt 18 spillere på tilbudet.

Vi trener på is i Furuset Forum, og skolens styrkerom brukes til fystrening.

Det sportslige opplegget ledes av tidligere landslagsspiller og eliteserietrener Kenneth Larsen. I tillegg består trenerteamet vårt av Steffen Thoresen, Glenn Inge Johnsrud og keepertrener Joachim Svendsen.

Tilbudet er spesialtilpasset for elever som ønsker en yrkesfaglig utdanning kombinert med å spille ishockey på høyt regionalt eller nasjonalt nivå.

Elever som går videre til vg2 Tømrer eller vg2 Betong og mur på Hellerud fortsetter også med ishockeytrening.

Søkerne må være aktive spillere og ha godkjent klubb- og spillerlisens, ha gode holdninger i tillegg til tydlige mål med idrettsatsingen og yrkeskarrieren.

Din timeplan kan se slik ut:

hockey BA timeplan

Se også:

Hellerud-elever til landslaget

Magasinet: Thomas og klassekameratene får kombinere ishockey og svennebrev: – Midt i blinken for meg.

Spill ishockey på Hellerud!

Dersom du ønsker å gå bygg- og anleggsteknikk med ishockey på Hellerud søker du VG1 bygg- og anleggsteknikk på Hellerud på VIGO.no

Dersom du ønsker å gå studiespesialisering med ishockey på Hellerud søker du VG1 studiespesialisering på Hellerud på VIGO.no

Søk på VIGO.no før 1. mars!

I tillegg til å søke på VIGO.no må du fylle ut dette søknadsskjemaet.